20190704 vuurstof-194-5.jpg
 

Matthias Dusesoi (°1972)

Van opleiding ben ik Germanist, maar was al van kindsaf met theater bezig. Ik ging er al die tijd van uit dat theater mijn passie was en ik heb me daar 15 jaar lang professioneel in gesmeten. Toen dat begon te wringen, moest ik aan mezelf toegeven dat ik daar niet gelukkig van werd. Ik heb me toen laten coachen en was zo perplex van wat dat met een mens doet, dat ik besloot om dit ook aan andere mensen te bieden: begeleiding van zelfreflectie opdat de coachee zo zichzelf kan (her)ontdekken. Ik schoolde mezelf om tot coach en trainer en werk sinds 2015 aan een nieuw parcours. Ik bouwde samenwerkingen uit met enkele grote trainingsbureaus en met twee loopbaancentra. Tot voor kort deed ik dat alles deeltijds, maar op 1 januari 2019 heb ik toch de sprong gewaagd. Ik ben nu voltijds zelfstandige. Mocht je mij dat 10 jaar geleden voorspeld hebben, ik had je niet geloofd of zelfs eens hartelijk gelachen. En kijk, het kan!

Mijn professionele levensloop heeft me al in verschillende contexten gebracht waardoor ik steeds nieuwe vaardigheden kon aanboren. Ik stond zowel in ondersteunende als leidinggevende functies, sommige vroegen vooral analystisch inzicht, in anderen kon ik vooral mijn mensenkennis inzetten. Maar in geen van alle kon ik zo de passie voelen en vertrouwen op mijn intuïtie als nu.

Ik heb een passie voor mensen. Voor mij bezit elke mens een intrinsieke kracht. Die helpt om de eigen groei en ontwikkeling aan te pakken. Ik vind het boeiend om telkens opnieuw met mensen op zoek te gaan op welke manier ze hun mogelijkheden kunnen (her)ontdekken. Zo staan ze opnieuw sterker in het leven.

Mijn volledige cv vind je op LinkedIn


 

Opleidingen

Certificaat Silver Certified Professional @ The House of Change

Train the trainer @ The House Of Change

Certificaat LIFO®-coach @ LIFO

Certificaat Integrale coach @ YourCoach & Centrum Open Mind

Certificaat Traumatherapeut (essentials) @ Centrum Open Mind

Certificaat Humanresourcesmanagement @ Ehsal Management School